KADEM Trabzon’dan “İki İnsan Eğitimi”
KADEM Trabzon Temsilciliği, 5 Aralık 2025 tarihinde Trabzon İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek’in katılımıyla “İki İnsan Eğitimi” programı düzenledi. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; akademisyenler, gönüllüler ile kamu ve STK temsilcilerinden oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı.
Dr. İsmail Çiçek, inancımızda ve kültürümüzde kadın ve erkek varlığının birbirini tamamlayan yönlerine değinerek insanın iç dünyasını inşa etmesinin toplumsal huzura katkısını anlattı. Teorik ve pratik örneklerle zenginleştirdiği sunumunda, kadın ve erkeğin karşılıklı değerini ve birlikte varoluşunun insani sorumluluk açısından taşıdığı önemi vurguladı.
Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği eğitim sonunda, bu tür programların artırılması yönünde temenniler dile getirildi.
KADEM Trabzon Temsilciliği, düzenlediği eğitim ve etkinliklerle toplumun farklı kesimlerine ulaşmayı ve bilgi paylaşımını güçlendirmeyi sürdürüyor.
11 Aralık 2025








